zaterdag 15 december 2012

kerst kado's

Hi,
heb je geen idee wat je aan je moeder, zusje, vader, broertje of beste vriend(in) moet geven voor kerst?
Hier zijn een paar leuke ideeën!
1. Een leuke Gift card, deze is van de zara Maar het kan natuurlijk ook van de H&M, of een ander leuk merk. (TIP: een boekenbon voor je vader of moeder doet het altijd goed!)

2. Beauty kado's voor bv. je moeder zusje of beste vriendin. Extra leuk is om een extra dure nagellak/make-up te kopen. Omdat de gene aan wie je het geeft dat meestal zelf niet zo snel zal kopen. (;

3. Melige kussens. Het sushi kussen vind ik echt geweldig! Ik vond deze kussen op ebay. Alleen die is er niet meer wel is er een andere op Fab.com die is ook geweldig! De andere kussens zijn leuk voor je broertje (voor een kussen gevecht!) En ook als hij je altijd slaat met plastic speelgoed (AU!) is dit ook heel fijn voor jezelf! (Ik spreek uit ervaring!)

4. Leuke vriendschap armbandjes voor je beste vriendin! Deze zijn van asos & River island

5. Melige kado's doen het altijd goed! aan wie je het ook geeft! De sharky is voor echte theeleuten! Voor melige kado's kun je kijken bij bijvoorbeeld: Expo!

6. Sneakers voor je vader, broertje of beste vriend. Het is vooral leuk voor je vader, Als je je altijd schaamt voor zijn kledingsmaak, kun je hem leuke kleren geven, of deze sneakers! En nog een pluspunt, als hij ze niet leuk vind kun je ze zelf houden!! (: Deze vond ik ook op asos.com

Heb je een lager budget of helemaal geen kun je natuurlijk ook zelf kado's maken!







XoXo ReAl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten