zondag 11 november 2012

wintertips:

Blijf jij deze kerstvakantie gewoon thuis? Maar heb je geen idee wat je dan moet doen? Hier zijn een paar tips wat je kunt doen op een koude dag, waar je het liefst alleen maar thuis zit.

1. Hou een make-up dagje. Zoek alle make-up op die je hebt, ook gratis dingetjes. En maak zoveel mogelijk looks. Of ga op youtube kijken en probeer het na te doen. Het is vooral leuk om met vriendinnen te doen. Elkaar zo mooi (of lelijk) mogelijk opmaken. En daarna een fotoshoot houden (:
Als geen een look lukt en zit je helemaal onder de eyeliner en oogschaduw, wat je er niet meer afkrijgt. Raak dan  niet gefrustreerd en neem een lange douche.

2. Online shoppen. Kijk op bijvoorbeeld deze site om inspitratie op de doen. Of als je iets leuks ziet wat een blogger aan heeft staat het adres er altijd bij. Of je kan je ook aanmelden op fashiolista daar, kun je heel veel geld kwijt raken!(:

3. Iets minder leuk. Maar je kamer of huis opruimen. Je vind vast wel allemaal dingen van vroeger die leuk zijn om in te bladderen, kijken of gebruiken. En het is toch ook fijn om een schone kamer te hebben. Misschien kun je ook nog leuke dingen bedenken om je kamer te pimpen. Zoals leuke foto's of posters ophangen.

4. Je eigen dagboek bij houden. Je hoeft er niet altijd in te schrijven, maar bijvoorbeeld een treinkaartje toen je naar amsterdam was geweest en daar wat bijschrijven of gewoon de belangrijke gebeurtenissen. Je kunt alle plaatjes foto's en stickers er in doen die jij leuk vind. Zo zie je ook hoe je eigen stijl is.

5. Een film dagje houden. Heb je een lievelings acteur? Zoals Jhonny Depp. Huur/download alle films waar hij/zij in speelt, nodig een vriendin uit die ook fan van haar/hem is. En hou een marathon. Met een hele grote zaal popcorn en cola. Kun je lekker een relax dagje houden.

6. Heb je nog oude t-shirts of hempjes, die je wel leuk vind maar een beetje saai zijn? Pimp ze.
Je kunt er teksten op schrijven of drukken ( met speciaal papier) er een doodshoofd of een hartje uit knippen hier is een tortual. Ook kun je je jeans stylen. Ik vind deze pimp je broek leuk! .


Geen opmerkingen:

Een reactie posten